and die you shall!

tjeeeeena blogggen !!
Maddes underbara vänner här :)
eftersom madde är sämst på att uppdatera är vi här och pillar lite ;) Madde håller på med sin trååååk svenska och vi hjälper henne och för det skulle vi få hennes eviga kärlek ! Valborg ikv :) betyder mkt folk på stan så om NI ser maddde så MÅSTE ni krama henne :) säg att hon är vacker också :D och även om hon inte vill erkänna det så vill hon ha en puss på kinden också :) Just nu viskar madde om andra, maddes favorit syssla :) Gossip girl big times :)

Nu ska vi väl hjälpa henne så vi får hennes eviga kärlek för den vill vi såååå gärna ha :)

Over and out, sawndrra, ido och kossan :)

?

Har muskelryckningar. Vet inte riktigt varför? Tror det är förväntan och irritation typ. Nu iallafall, hihihi, ska jag gå och packa min väska till Sandra imorgon. Duscha ska jag med göra, bli lite fresh. Yada yada. Over and out.

summerbreeze


Topshop


i miss you baby


RED RED WINE, STAY CLOSE TO ME-EEEE

Tystnaden ligger över skolan. Biblioteket är helt tomt. Det enda ljudet som hörs är bakom en låst dörr. Det är spanska lärarens röst som sjunger till Red Wine.
Det är bara att njuta till another same tuesday.

a destination, danzig and a dead man called dash


Last night

Inatt hann jag bla. med att vara på Iron Maiden konsert, få ett sms av Erik Saade då vi var släkt, äta pizza, shoppa med Paow, hitta snyggaste långklänningen på h&m (som när jag vaknade insåg att den inte fanns påriktigt, why god why!)

Nu är jag sugen på att gå på bio, åh. Mysa i filmmörkret med smörpopcorn. Fy fan vad gott.
Istället blir det att vara hemma ikväll med me myself and I. Mysa med brända popcorn framför tvn typ haha.
Iallafall, så fort malin vaknar(!?) så ska vi ut och cykla, så jag väntar på det. Later

je ne comprends pas

Oja. Lasagnen till lunch gjorde mig dag. Blev lite depp när jag kom hem, men då ringde martina och det blev bra igen. Det ligger just nu en snickers och längtar efter att bli ihjältuggad av mig på bordet (ja jag tänker hemskt när jag vet att jag inte borde) så jag tänker låta den ligga där och vilja bli eaten up och ta en skål flingor med mjölk innan jag går och lägger mig. Heeelt slut och har fet jävla träningsvärk för jag gjorde lite utfall och upphopp igår. Alltså jag kan inte sätta mig på huk, då ramlar jag. Nu gittar jag, puss


SISTERS/BROTHERS

Det är sjukt hur mycket man behöver sina syskon. Visst, alla bråk och saker man blir osams om, men man får varandra att må bra med. Man förstår nog inte hur bra det är när alla är sams. Och när alla är på samma plats och umgås och skrattar tillsammans. Man kan vara så jävliga mot varandra och samtidigt förlåta varandra så fort.

God, jag kommer ihåg när martina flyttade hemifrån. Man var ju helt förstörd. Min storasyster som jag levt med i hela mitt liv bara drog en dag. Next up var pojkvännen som man plötsligt skulle dela henne med. Och snart ska dom flytta ihop. Hon fyller 20 iår. Jag kommer fan ihåg när hon var 10 och jag 8. Man förstår verkligen inte hur fort det går.
Jag kommer ju också vara där en dag.

Fast vi har inte förändrats så mycket, tittar man på gamla kort så är vi precis likadana nu som då haha. Man växer inte ifrån barnsligheten.



(bilden till höger är hur långt med fina bilder vi kom, innan vi började bråka idag. EN BILD)




Thursday

-Kom nu kassler!
Eh jag antar att jag är kassler?

Nu när jag har vilat magen lite efter maten ska jag ut och gååå med hundisen, som glor med största ledsna ögonen på mig för hon vill ut. Sen plugga fysik inför provet imorgon. OCH klockan 20.00 sverigest värsta bilförare. Humor!

why god why

Måste tiden gå så fort, guuuud. Jag måste verkligen planera min dag för mig själv, för att inte fastna framför datorn. Det gick INTE så bra idag. Jag som la upp det så bra inför jossan. Fan.

Det är väl bara att sätta igång. Lite matte, biologi, fysik och samhällen (jag gråter hemskt hemskt mycket inombords, buhu)
Latero

i let you blow my mind


baby it's paradise

Helt underbart väder ute! Ska bara slänga på mig skinnjackan solbrillorna och conversen, sen bär det av till skolan. Ha en bra dag, pussisar :-)


Jersey Shore

DET känns skönt att pluggviljan från första året sitter kvar..eller? typ?
Nu ska jag gosa ner mig i sängen och kolla på mitt älskade Jersey Shore. Perfekt avslut på dagen ;)
Får hoppas att jag kan sova skönt inatt, för igår kändes det som jag låg med öppna ögon hela natten. Hemskt.
Nighty nighty


NICE LEGS DAISY DUKES


PIECES 179.50:-


i wanna fly away


VÅR i hela luften. Laddade inför dagen med Naive-TheKooks i bussen, blir sjukt glad av den låten. 
Jag älskar det här vädret, invigde brillorna och skinnjackan idag (tjuvstartade thou lite förra veckan) 
Och det är helt insane att det är sommarlov om typ 2 månader, att jag fyller om typ 2 månader och att jag ska vara redo för körkort om typ 2 månader. Shiiit.
Har ett ganska fett trafikprov på onsdag,fysikprov på fredag,inlämning av miniprojekt på fredag och 2sidor samhäll att skriva såatte. Det är bara börja. Smell you

A night of wonder


WTF hände med mitt öga inatt? Jag kunde knappt öppna ögat när jag vaknade och har jätteont längst ut. Ganska svullet öga haha, känns som att någon har slagit mig hårt. Fast det är ganska charmigt, don't u think? ;)
Ja funderar mest på om jag kommer att kunna sminka mig inför en dag på stan, får hålla tummarna att svullnaden lägger sig.


TISDAG


Tisdag och i'm chillin'. Äter godis, slappar, kollar på tv, busar lite, that's life dudes. Puss


Långfredag

MORNING y'all. Eller god middag eller något. Jag vaknade runt 12.30 men orkade inte kliva upp, så jag låg kvar och tittade på min nya TV som pappa kom hem med igår! Slänger in någon bild senare.
Jag tror vi kör på god middag trots allt, dinnertable next. Latero

and still i wonder how



hey, soul sister



PÅSKLOV. Helt perfekt. 10 dagar off är fan guld just nu. Hoppas solen kan visa sig lite mer bara, då är jag nöjd.
När andra åker till New York och Österrike för att ha det bra kommer jag sitta hemma och se snön smälta.
Ligger nästan på samma nivå känner jag..eller?
Nej nu ska jag ut med hunden och få lite sol på mig innan den försvinner helt :-) Puss


RSS 2.0