22.00

BB times. Myser ner mig i sängen :-)

summer sandals

Nilson

Ice Cream

You keep me alive. Och min&sandras cheeseburgare idag, mammas kyckling/makarongratäng, nöttårta med daim på (mojfaj var här, sjuuuuukt länge sen jag träffade honom :-) ) och kalorikakor. Rån & äppeljuice har en fot med i spelet också. M to the ums. Skönt att jag får tillbaka matlusten när jag har helvetiskt ont i halsen!
.
BigBrother och glassen har blivit en standard klockan 22.00 iallafall :-)

Happiness

Litte glada sjukbilder, och ja jag har halsfluss och ja jag käkar asmycket glass. Måste köpa nytt paket imorgon efter skolan. Och Ja jag går till skolan för jag måste jobba på innan kroatien och mina klassisar är ändå sjuka allihopa ;) Förlåt för bilden brudar, men det är kärlek på bild!
.
Den här veckan, måndag-torsdag, har fan varit den sjukaste veckan någonsin. Jag har varit så ledsen, arg, glad, dum och snäll som aldrig förr haha. Men idag vände det, när jag äntligen intalat mig att alldeles för många skitsaker får ta upp min energi helt. Sandra & Becca har varit mina största savers men också alla andra människor runt en. Ibland behövs bara ett leende för att man ska bli glad :-)
När jag satt på matten idag så låg jag med huvudet på bordet skrattandes och berättade för Sandra hur lycklig jag var haha. Den tid som är kvar i skolan ska bli guld och jag hoppas att mina knäppa klassisar hjälper till att göra den till det! :-D

life

Fear is such a weak emotion, that's why I despise it. We're scared of almost everything, afraid to even tell the truth. 
So scared of what you think of me, I'm scared of even telling you. Sometimes I'm like the only person I feel safe to tell it to.
.
Tar paus från kaos. Återkommer när jag mår bättre (inte illamående, inga halsfluss( Antagligen har jag det, ska kolla upp det på vårdcentralen imorgon. Isåfall andra gången på två månader. Som sagt..livet haha), matlust, utsövd & typ livslust). Så live laugh love ordentligt nu människor, ta vara på varje underbar stund. Har tur som har mina goa tjejer i vardagen :-)

Floral Dress

Blommig sommarklänning från Nelly. Skulle vara jättefin till en ordentlig bränna tror jag :-)

Jag och böcker..

Vet inte riktigt om killarna jag läser bok med (och nej jag valde inte dirr att samarbeta med 3 grabbar som aldrig läser böcker frivilligt, bara blev så för jag trodde att sherlock holmes var en såååååån bra bok. Dom å andra sidan valde den för det finns en film (dah) som det bara är att glo på och sen skriva författarporträtt på?) tror att jag läser boken. Den är skitdålig, får se hur det här blir.

söndag

Hur faaaaaaaaaaaaaan ska jag orka upp imorgon. Jag är totalt jävla jävla jävla död. Måndagsträna? I helvete. Jag vill aldrig mer träna eller plugga mer i hela mitt liv. Jag vill bara ligga och dö i sängen tills Kroatien.

telephone

Pratar i telen med Martina. Ska käka nu och sen sova/vila/slappa/dö.

Bakis

Idag mår man som en gud haha. Gårdagen var skitbra, men kaos. Det är bara att le :-)
Badhuset var perfa förpärla men..aldrig mer gå ut på krogen efter. Jag har aldrig varit med om något jobbigare än att blåsa/platta hår, sätta på lösögonfransar, sminka sig och sätta på sig kläder onykter! Haha seriöst, det var hemskt. Kan på rak hand säga att jag var långt ifrån önskebilden haha. Jaja kul hade vi :-)

Party in my head

tidsinställt
Nu kör vi!!! :-D Ikväll har jag på mig shortsdress, paljett bandeau & klackar! Hoppas jag har fått på sminket och kläderna lika bra som på bilden, annars bjuder jag (antagligen) på lite utkletat smink, rosiga kinder och ruffshår! :-) Party hard, puss♥

SOL

Vet att det är en snygg bild, men vad fan haha!
.
Blev ännu en sunny saturday! Så skönt :) Nu är det verkligen vår på riktigt känns det som!
Igår vann då Jessica, inte frank. Men hon var sjukt bra hon med såatte. Frank var iaf snyggast ;)
Jag och Wilma har legat på baksidan och solat hela förmiddagen :)
Efter myset i solen gjorde jag pizza med godaste salladen till, uppskattades av familjen.
Nu ska jag tagga och fixa lite med packning osv till Sandra. Bikinin är redan nerpackad iallafall ;-)

Let's Dance final

Jag har en fet jävla crush på Frank Andersson. Jag menar..hallå! Hunk ;)
Lätt snyggast i Let's Dance!
Vinn nu baby!

Rosette

Gorgeous :-) från have2have

Fredag

Har varit en ganska skön dag idag :-)
På morgonen pallrade jag och jossan oss upp för att träna übertidigt. Efter 2 lektioner fick jag sällskap av becca för att köpa vitaminer, leta efter bankomater som tog ut i 100-lappar och sola :-)
Kom hem för en liten stund sen bara. Så skönt med tidiga fredagar ju :-)
.
Nu ska jag kila ut på promenad med Wilma, när jag kommer hem ska jag dammsuga & sen hitta på något gott att käka :-)
.
update; Figaro råkade riva mig på näsan när han ville leka med håret som ramlade ner i mitt ansikte när jag grejade med min tofs och han låg på min mage. Kul!!!!! Ont som fan.


Update

Annie gjorde en mössa till Patrick medans han var i oasen HAHAHA

BigBrother

Katerina börjar hoppa på hoppstyltan (ramla fram)
*total tystnad*
Någon: - Men rodney, du måste ju heja på katerina!
Rodney: - ...a?..kom igen nu....
.
Haha dog. Bara BB fans fattar, sorry becca ;-)

River Island

asos

Know me

Humöret på bloggen är alltid lite gladare än i verkliga livet kanske, man vill inte visa när man mår dåligt riktigt alla gånger. Igår flippade jag iallafall ur. Antar att skola/stress/träning och fläng hit&dit i stor dos tillsammans inte funkar så bra. Ballade ur helt enkelt. Kändes som när jag var lite yngre och inte kunde kontrollera ilskan helt (förlåt mamma & pappa). Kan jag nog inte idag heller, bara till viss del. Jag är bra på att hålla dåliga känslor inne och stänga av ett tag, men då blir det istället några dagars sjukt dåligt mående när allt kommer ikapp.
.
Men nu efter att ha fått kontroll på skolsituationen igen, fått lite sol, bra musik, en springrunda, dusch och mat så känns det ganska bra igen. Ska recover ikväll tänkte jag så jag orkar med helgen..torrisen kunde inte hålla sig helt enkelt haha :-) Får inviga min nya bikini på fest i badhuset på lördag. Hoppas på en riktigt bra kväll då! :-)
Här är mina drömträningsdojjer som jag fick med mig hem från örebro igår. Kommer vara helt underbara att gå&springa i. Känns som man går i luften :-)
Nike air moto 890:- ( 1200:- )

Marin stripes


Pink

Ska gå lite i skolan idag, sen bär det av mot örebro för att prova ut längden osv. på balklänningen med de skor jag ska ha :-) Efter det så ska jag köpa mina efterlängtade springskor ;-)
Ha en bra dag :-D

September

Två låtar från hennes nyaste album. Fastnade för båda :-D

Tuesday

På dagens schema har träning, solning och besök hos Jehovas Vittnen blivit avbockat :)
Ska fortsätta bocka av käk, kemiplugg och BB, puss

Kärlek

Figajo bebe :-)
Lite jobbigt bara att skriva/se vad jag gör på datorn när han ligger på sitt favvosätt. Alltså face to face så han kan hålla koll på min näsa
.
Har två tigers i sängen, en som har fot-fetish och en som har näs-fetish. Nej men seriöst, det finns inte äckligare än när figaro ska bita i näsan. Och Mia ligger och slickar/biter på mina fötter. Lika normala som resten av familjen haha ;)
.
Jag älskar verkligen djur och är en typisk bebispratare haha :) Jag kan bara inte låta bli! Figaro blir figajo bääääbiseeeeeeen följt av ett fånigt leende och mia blir mija eller misen. Ofta är jag lite hårdhänt med djur jag tycker är söta med, på ett bra sätt alltså. Inte så att jag gullar med figaro och sen slår honom. Men typ som barn är, klappar lite hårdhänt ibland kanske. Jag är fan som ett barn när det kommer till djur. Dock inte spindlar!

Bikini

topshop
Svar på kommentar: Bikinin kommer från Topshop och kostar 28 pund (ca. 300 kronor) Men finns liknande på Cubus för 129 respektive 99 kronor :-)
cubus

D.v.s

Dvs. inte gå blöt om fötterna och frysa i grått väder eller plugga kemi. Jävla skit. Hittade mitt pass iallafall som jag trodde jag hade tappat på vägen från skolan. Hann hetsa upp mig tillräckligt för att inte bli glad när jag hittade det. Jag sprang iallafall ut till bilen i totalt hets tillstånd och rotade. Tittade tillsist i skivfacket (där jag i efterhand kom på att jag hade lagt passet för att ingen inbrottstjuv skulle hitta det om den skulle bryta sig in i bilen när jag gick in på Ica? Ibland kan man ju undra vad fan som är fel)

Ocean

Jag vill gå i bikini barfota på en strand med solen i ansiktet.

Örebro

Nu bär det av till Martina för lite plugg&snack. Tar sällskap till Zumban ikväll med, så kommer hem sent :) Puss bejbs

Yum

Hatar när jag inte får sova ordentligt! Och med att inte sova ordentligt menar jag att bli störd av alla jävla sjuka drömmar! Jag vill inte drömma att månen kommer och ska störta på jorden eller att jag är en gravid världsberömd simhopperska eller att jag är på en båt där alla spyr. LÅT MIG SOVA och åtminstonde drömma lite mindre och trevligare tack.
.
Iallafall så, efter frukost som bestod av godaste müslin någonsin (!) (torkade ananaser,bananer,aprikoser,dadlar och russin i) springer jag ut för att sitta i solen & gosa lite med lammen :-) Njut av solen ni med ♥

Can i be the one

Dagen har varit trevlig med gott mat och sol och umgänge :) La mig nyss i sängen & satte på min spotifylista. Håller seriöst på att dö av festsug! Står för den "torra" brud jag anses vara nu fram tills kroatien, för jag har gett mig fan på att träna & käka bra(passade på att hoppa utgångar med)! Men man blir sugen på att gå ut och dansa,dricka och ha kul! Bara att bita sig i tungan och tänka att man sparar på både pengar&baksmälla ;-) Kroatien kommer dock att bli galet! Can't wait :-D

Sunny Saturday

Underbar dag, trots snön! :) Solen skiner, det är plusgrader och jag ska ut på en promenad med wilma. Runt 14.00 får vi besök så vi hörs nog litte senare :-) Ha en bra dag xx

Bedtime

Ska krypa ned under täcket och sova nu. Välbehövligt! :-) Imorgon väntar besök av Martinas pojkväns familj, hade tänkt mig en promenad med hunden innan dem kommer så. Sov gott sötisar ♥

nude/white/metallic


COSY

Galet att det ena dagen är vår och andra vinter, vaknade med andra ord upp till snökaos! Tvingade mig iallafall upp för att träna 07.00 som jag lovat Jossan. Svintrött, men det funkade :-)
Skaffade mig några fler fräknar med, älskar att lägga mig i solariet när det är kallt/äckligt regn eller snö ute. Mysa ner sig i värmen och drömma sig bort :-)
.
På tal om att mysa och drömma är det precis det jag ska syssla med i helgen. VILA VILA VILA. Tänker glo massor på BeverlyHills säsong 4 som jag har fått låna av min bästa Iara :-) Litte skolarbete kommer slinka med också.
.
Nej, nu kurrar magen! Ska jag springa och käka kycklinggryta :-) puss

sweet dreams

Min otroligt goda vän josefine tvingar upp mig till gymmet 7 imorgon morgon. Love till den beben <3
Ska sova nu så jag kanske orkar upp imorgon! Hela helgen blir iallafall vila, gud vad jag ska vila! Natti goisar :-)

And while our blood's still young


Garden collection

favvo från H&Ms garden collection.

Wednesday

Efter skolan åkte jag & jossan till Örebro för att hitta löpskor. Jag kom hem med Bikini, byxdress, klänning, leggings, foundation, puder och 2 parfymer :-) Löpdojjerna får vi ta en annan gång!
Nu ska jag krypa ned med en skål yoghurt&müsli framför BigBrother. Puss babes

SUMMER

Blev helt kär när jag sprang på den underbaringen från HM. Så nu sitter jag och väntar på sommaren! :-D

H&M 299:-

Örebro

Varit på vift i Örebro halva dagen :-) Update kommer.

Study

tidigare idag

nu
Har varit ute i sköna vädret ett tag & käkat pannbiff. Lust att vräka i mig ett kilo godis också, men istället ska jag läsa franska bok. Hatar franska! En chokladkaka hade gjort det tusen gånger bättre..
Men vad ska man göra? Bara att grab a banana istället och trycka in handlingen om "Lue och hennes jävla kompis No" i huvudet.

God morgon

(nej, jag vaknar inte med något prinsess vågigt perfekt hår)

Ska försöka dra mig upp ur sängen och käka frukost nu, sen blir det lite träning innan skolan. Har bara 2 lektioner idag & solen skiner, så ska försöka vara ute lite i det fina vädret när jag kommer hem igen! :-D
later, puss

Tvmys

Nu ska jag och mina lejon mysa framför tvn ♥

Bakery

Det första jag bläddrar upp och tittar på om jag får en tidning framför mig (mammas allers, hemma och allt vad dom heter) är godsakerna. Alla bakelser och tårtor och kakor. Dom har alltid så fina bilder på dom så man dregglar sönder ;-) Anledningen till att jag sitter och glor på dom är
.
1. För jag tycker det är så gudomligt gott!
2. För jag ska undvika gottis-saker. Då lindras det lite, när man får titta och liksom inbilla sig att man äter.
.
Men som prio 1&2 på min baklista står iaf macarons och mandeltårta:-)


Macarons

Mandeltårta

som att inte ni blir bra sugna!

Eagel

Idag i skolan hade vi ett "info möte" om Kroatien. Det är sååå nära nu :-) Vi åker 7-14 April och det kommer bli fett! Direkt när vi kommer hem väntar ett 10 dagars påsklov med sen är det Maj! Komsi värme & sol!

Zumba

Nu sticker jag och mamma på Zumba :-) Välbehövligt känner jag, fast jag hann med en promenad med Jossan på förmiddagen med:-) Så inte så degig söndag som det brukar kunna vara!
Later xx

Canvas

Lite insnöad på skor just nu som ni kanske märker men canvas ballerinorna är så söta! :-) Jag skulle gärna ha ett par av både dom vita & blå. Fint till bruna ben! :-)

night

Att Eric Saade vann mello var väl helt ok :) Gillade Dannys låt mer men tror att Saades kommer gå bra i Tyskland faktiskt. Han verkar ju kunna få tjejer att go crazy, dock inte mig ;), men får väl hoppas att han charmar alla brudar världen över och tar hem skiten!
Nu ska jag krypa ner framför tvn med mina sista mentos :-) pussokram

Melodifestivalen

Nu blir det mello festivalen med familjen och chips&ostkrokar :D
Vinner Sara Varga tar jag självmord, så hoppas på någon annan :)

HAVE 2 HAVE


Birthday

Idag fyller mamma år så vi gick upp tidigt för att fira henne med frukost och paket på sängen :-) Så fort Wilma märker att det är födelsedagsfirande på g (dvs. att man viskar och smyger upp för trappen med frukostbrickan) så flyger hon upp och kutar upp för trappen och upp i sängen på den som fyller år. Vilket kind of förstör överraskningen ibland men ;) haha
.
Solen skiner och det är jättehärligt väder ute så jag & martina ska ut på promenad snart. Sen ska vi njuta av god mat och fika hela dagen! Ha en bra dag :-)
Wilma med sin fina huvudrosett sussandes i mammas säng

Nighty times

photo by me
Nu ska jag krypa ner i sängen och sova! Så efterlängtat! Natti :-)

Boots

Lånade malins kängor idag till min gröna(!) monki skjorta & platt hår. Tyvärr blev det ingen bild på det imorse för jag var lite stressad, så tog bilder när jag kommit hem och då hade jag tränat. Så fort mitt hår kommer i kontakt med fukt eller vatten så blir det lockigt, därför lockigt på kortet :-) Lite frustrerande ibland när man tagit sig tid och plattat håret och sätter foten utanför dörren och det regnar. Tar bara en sekund så är håret inte platt längre haha.

TUTTI FRUTTI

Jag älskar tutti frutti i tablettaskar, så goda! :-) Och tutti frutti passion i påse ;-)
Men idag, iallafall, så smakade jag för första gången tutti frutti tuggummi! På utseendet & lukten så trodde man dom skulle smaka exakt lika, men det var tyvärr ganska tråkig smak. Man kände an liten aning av tuttifrutti men mest mint. Jag som ville att dom skulle smaka exakt lika blev lite besviken, men dom var rätt goda ändå! Men för mig kommer nog tuttifrutti alltid vara godis, inte tuggummi ;)

Details


Dagens

mys & skinndetaljer

Nu ska jag springa ut i köket och äta kvällsmat. FÖR HUNGRIG!

Straight from the oven

.
Ser så god ut och luktar helt himmelskt! Fan, jag som inte får käka sånt här i veckorna :-( Tror att det blir en bit till tvn ikväll iallafall, den är ju trots allt godast när den kommer ut ur ugnen

bake a cake

Väntar på min godaste banankaka som är i ugnen! Provade med kokos istället för ströbröd den här gången. Låter ju tusen gånger godare så, håller tummarna :-D nomnom

Torsdagsrusk

Nu önskar jag att våren kunde komma och rädda Sverige från allt jävla väder! Ute blåser det, regnar, snöar och är kallt. Kan fan inte bli värre! Skönt att det finns myskläder vid såna tillfällen iallafall ;) Nu ska jag försöka baka bort mina problem med vädret haha, banankaka :-D

inspiration spring/summer

topshop,modekungen,Maja Tannå,google,YSL

Satt och knåpade ihop en liten if-i-was-rich/wishlist till våren & sommaren. Åh jag längtar så! :-)

Anouk

love

Fettisdagen

Träning och sembel :-) Nu när jag har kommit igång med träningen igen (som helt faila på lovet då jag tryckte mat&godis som en idiot) så känner jag att jag kan unna mig en semla på självaste fettisdagen! Annars är det inga onyttigheter i veckorna som gäller! :)

Min mumsigaste egengjorda semla :-D

Abroad

Tjejen i mitten längtar till värmen. Borde börja planera min tid efter studenten, för någon sorts planer är ju faktiskt bra att ha :-) Nu ska jag sjunka in i utlandsdrömmar och hoppas jag sover riktigt bra inatt. Tidig lördag idag! Puss bebisar ♥

Vargen kommer

Jag: -Vi låser dörren inatt tycker jag!
Martina: - du vet att det sitter en nyckel på utsidan!?
Jag: nej? omg, neeeej *springer mot vardagsrummet*
Jag: -NÅGON KOMMER LÅSA UPP! AAAAH
Martina: -nej stannaaaa *springer efter* hahahha neeeej!!!!
.
Hahaha, Martina är så rädd för vargen att jag fick gå ut med hunden och jonatan fick öppna dörren och ta ur nyckeln på utsidan så dörren gick att låsa.

Dress/Top

Jag är verkligen helt slut slut slut i kroppen. Ibland känns det fan som jag är förlamad. Mina ben orkar inte gå, min onda nacke gör mig typ handikappad och så kan jag knappt prata för min käke vill inte? Jag vet inte vad som händer! Bara helt jävla slut för ingenting.
Måste hitta lite livslust så jag kan recover känns det som!
Försökte ta lite bilder på min nya klänning/topp men alla blev fail. Så det fick bli usel cambild.
Sorry, men när livet suger, suger bloggen :-)

Kinder Cioccolato

Och där var min lördag räddad :D Martinas pojkvän har varit i Italien på skidsemester, och gissa vad som råkar komma därifrån och därför var jättebilligt där ;) Så han var jättesnäll och köpte med sig litte hem till mig&filip!
Det är ju så sjukt gott, barnsligt gott! :)

Monki


Freckles

Tjena :-)
Vet inte vad det är för fel på mig idag. Sov till 1 då mamma kom intrippandes, käkade 3 pannkakor och var helt slut i huvudet. Förstår inte, så trött! Iallafall så gjorde jag mamma sällskap in till stan för lite inhandlande av förnödigheter då Mamma&Pappa åker bort på kryssning i helgen. Även semletårta, mums :)
.
Dock var det en liten incident innan vi hann åka med bilen haha. Jag satt på passagerarsidan med en skiva i handen och läste på låtarna när mamma bara skulle springa in och hämta något. Vi stog i pyttelite uppförs och ingen handbroms i eftersom mamma bara skulle innanför dörren. När jag kikar upp från cdfodralet så ser jag mamma, men hon kommer inte närmare även fast hon går framåt. Då hade bilen börjat rulla och jag reagerar inte, jag bara tittar hur jag ska kunna ta mig över till andra sidan och bromsa då det ligger massa saker emellan. Bilen rullar snabbare och snabbare men mamma hann ändå kasta sig in och ställa sig på bromsen. Inte dirr så vi hade åkt ut på en väg eller ner för ett stup annars men inte många hjärnceller som arbetar idag haha!
.
Iallafall så solade vi litte med innan vi åkte hem med, så jag är fräknig nu :-D

Bilder från Storstenshöjden


Home

Home sweet home :-) Heeelt slut i kroppen efter minst 5 timmar på skidor, men gud vad kul det var. Filip kunde åka dirr och på slutet körde vi på både railen och hoppen haha :-) Alla hann med minst en vurpa var med ;-)
.
Käkade på max innan vi drog hem med, så otroligt gott! Nu sitter jag och småfryser även fast jag har linne, långärmad, två tjocktröjor och en halsduk på mig :( Men ska mysa ner mig under täcket så jag blir varm snart! :-)
Puss

Storstenshöjden

Nu bär det av mot backarna :-) Hoppas bara solen kikar fram så snart som möjligt! Ha en bra dag :-) puss!

2 mars

Våren är i luften idag, så härligt väder! Det droppar från taken och bebisarna är helt galna i hagen :)
Hoppas på lika fint väder imorgon när vi åker till storstenshöjden där Filip ska få prova åka skidor för första gången :-)

running wild among all the stars above

Shit, det är jättefarligt för mig att vara uppe försent om jag är ensam. Jag blir så himla sentimental och kan fan sitta och böla (vilket jag är för godissugen för nu) över hur snabbt jag växer upp. Tankar på livet susar runt i huvudet, onöjdhet/onödig klandran över sig själv, stunder som aldrig kommer tillbaka, familjen som växer upp och splittras mer och mer, farmor&katter som saknas och helt knäppa saker.
.
Jag är verkligen en sån människa som vill ha mitt trygga att alltid komma tillbaks till. Vill att saker ska vara som dom brukar liksom.
.
Klart jag gillar förändring med! Om jag inte hade vuxit, utvecklats, träffat nya människor och gått igenom både svåra & underbara stunder så hade jag aldrig hamnat där jag är idag. Men vi är trots allt bara människor.
Egentligen får man bara ta en snabb återblick i livet då & då för att påminnas och bli lite varm i hjärtat för att sedan vända sig om och fortsätta le åt livet.
.
Live every moment, laugh every day, love beyond words :)

Tisdags mys

Nu ska jag och bebe kolla på tv, lilla mysisen :-)

90210

Jag finner seriöst inga ord. I ♥ Brandon Walsh 4-ever

Roe Deer

Idag skulle jag egentligen ha åkt iväg på modell för en dag med martina & mathilda, men mathilda fick influensan så what to do. Får se om det blir av en annan gång! :-)
Försökte ta itu med min kreativitet iallafall, blev något i stil med ett rådjur haha :-D

creativity


RSS 2.0