Vaccination

Imorgon ska jag in till Capio läkargruppen och cascha ut på vaccinationer. Är inget fan av sprutor så ser inte fram emot det. Stackars miiig, blir så ynklig haha :( Polio, Hepatit A och Rabies. Ska hämta mitt nya pass med! Ska ut på äventyr i April, exiting :D

röker du för baby du är smoking yeah


Wanting to heal myself


sweet home


Blev ett stop hos martina efter många freezing timmar på stan innan vi åkte hem. Nu är jag hemma och ska mysa in mig på rummet och packa inför ett par dagar hemma hos älskling kombinerat med jobb & lite funbun förhoppningsvis! :)

Morning Sunshines

Godmorgon :)
Vaknar upp till sol & kallt, så skönt! :) Idag följer jag med malin som sällskap på stan. Jag kommer väl antagligen göra nåt fynd även fast jag inte ska haha. Jobbet ringde även imorse och jag har jobb tis,ons,tors,fre. Bra att jag kom ihåg massagen och klippningen på onsdag..men det ordnar sig. Nu ska vi iväg, puss :)

Get a life

Därför ska jag börja blogga igen. Känner lite kom igen, det blir kul. Var så länge sen och jag har faktiskt saknat det! :D Dessutom hade jag något som iallafall liknade ett liv förut, gone now kan jag säga. Tur att jag har min BF (boyfriend, inga jävla best friends om ni trodde det) som håller mig igång så jag iallafall kliver ur sängen på morgonen! Tack booboo ♥ Så enjoy.

ilovemyblog

r6fQTb on Make A Gif, Animated Gifs

RSS 2.0