Marina Dress

Födelsedagspresent? Ja tack :-)

kanon

dålig dag? check
dåligt humör? check
balavgift betalt? check
största bitchen? check
8 redan inplanerade prov i maj? check

Onsdag

Jag vet att jag har sämst bloggning och alla läser min blogg i nyfikenhet för jag ska nämna något roligt som händer. Men tji. Bäst just nu trivs jag i inget smink, stövlar, tofs på huvet och bekväma kläder i hagen hos mina bebisar. Mår lite bättre av det.
.
Börjar dock bli lite orolig för kliet i halsen och ögonen ibland. Men peppar peppar. Säkert bara lite förkylning eller nåt :-)

Tisdagshäng

Har tyvärr ingen bild på mitt Måndagshäng, men Tisdagshäng med mig själv har jag iallafall bild på. Har käkat pizza, spirello (den glassen kommer alltid heta spirello för mig) och en klubba idag. Får man spy på sig själv? Ska tvinga på mig dom där jävla joggindojjerna och gå ut på promenad med hunden. Nu är det hårt fram till studenten, fan vad tråkigt. Men finns tid att bli tjock sen, vad är 40 dagar av livet liksom haha ;)

Söndagshäng

med min vovvebebe och 2 tråkiga systrar :-)

Glad Påsk

Drar iväg en påskpuss till alla påskfirande människor idag. Bordet står dukat med påskliljor på verandan och snart blir det påskmiddag (som jag längtat). Längtar dock fortfarande som ett barn till påskäggen :-) Ha en riktigt bra påskafton, Glad Påsk! :-)

Bebisar

Blir lite varmare i hjärtat när dom här småbebisarna hoppar runt i hagen :-)

sun

:-)

Save yourself from all the lies of the beautiful people


Dance The Night Away

Tre ting som får mig att längta lite extra till att dansa i sommarnätterna

It humbles me

Helt underbart väder :-) Spenderat massa timmar i solen ännu en dag, galet skönt! Hoppas att våren bara är början och att sommaren med blir kanon :-D Ska lägga mig i solen en till stund och bara njuta! xx
.
Justice Crew feat Flo Rida - Dance with me

sweet smell of home

Hemma efter lite roligheter i stan & på landet igår och idag. Tittar inte ens på BigBrother (som går nu) , shame, längre. Har helt lost it efter Kroatien, inga normala vanor sitter i. Jag bara glider genom dagarna. Skönt att det snart är påsk så man slipper ta tag i det! ;) Nej nu ska jag lägga mig framför tvn och smälta en ostkrokspåse & daimglass som jag smällde i mig med mina kära vänner förut.
Puss babes

Marin

Nya ballerinor från Modekungen :-)

Colorful

Ska slå mig ner i solen nu och måla lite med Filip. Kindern & mentosen är för inspirationen ;-)

Musica

Sunrise Avenue - Hollywood Hills
Robyn - Call Your Girlfriend
K'NAAN - Take A Minute
Justin Bieber - Down To Earth
Sixx AM - Lies of the beautiful people
Panda da Panda - Vem e du
Norlie & KKV - Pressad Av Tid
LMFAO - Party Rock Anthem
Far East Movement, Snoop Dogg - If I Was You ( OMG )
Pitbull, Jennifer Lopez - On the floor
Duo Kie - Quien Se Apunta
.
& självklart Don Omar, Lucenzo - Danza Kuduro får mig att må extra bra just nu :-)

Take a minute

Take a minute i solen med bästa spotify listan & nya bikinin. Njut av solen ni med! :-)

Beautiful day

God morgon!
Hur härligt är det inte att vakna upp till sol! :-) Det gör ju en hel dag bra, man blir glad i hela kroppen! Det är dessutom redan 13 grader i skuggan! Känns som att solstolen snart åker fram :-D

ROBYN

Call Your Girlfriend på repeat efter en skön solig varm vårdag, lite fjärilar i magen och allt är på topp :-)

Croatia

Jag har inga toppenbilder från Kroatien direkt. Men mina vänner tog jättemycket bilder, så förlitar mig på dom att vi byter bilder osv :-) Men här är två från solning och besök i Krka (nationalpark). Det häftigaste vi gjorde där nere var iallafall att gå ner i en grotta med hjälmar på huvudena och få trycka oss fram i små små utrymmen för att komma fram! Riktig upplevelse :-D

HOME

Home sweet home är inte så sweet längre. Gud vad jag ville stanna kvar! Har haft en helt underbar vecka, åkte med helt rätt gäng :-) Det har varit sol och varmt och fint och bra och roligt och galet. Kanon med andra ord.
Kommer ramla in lite bilder framöver, puss bejbs

KROATIEN

Har varit på andra tankar än bloggen på sistonde, därför dålig uppdatering. Imorgon bär det äntligen av till Kroatien :-) Ska bli kanon, vädret verkar fint och varmt med :-D Så idag har jag fixat med packningen. Har fått ihop 9kg prick, listora lönade sig! Känns så otroligt skönt med att få komma iväg till solen nu, när man är som tröttast på skolan. Så runt 16.00 lyfter vi imorgon!
Ha det bra hemma i Sverige :-) Puss

Oh Happy Day

Morgon började med att jag fick syn på Sandras glada nylle och det fortsatte hela dagen. Har haft sjukt kul idag:-)
Efter skoldagen var slut och jag skulle hämta posten så kom världens sötaste hund som jag fick gosa med :-)
När jag sen öppnade postlådan så låg mitt paket från Nelly där, alltså min blivande studentklänning.
Så när jag kom hem höll jag på att spricka av nyfikenhet av klänningen men käkade först (Korvstroganoff och ris, sjukt gott!) Sen slet jag upp mitt paket och där låg väääääärldens finaste och skönaste PERFEKTA studenklänning som satt som en jävla smäck. Sen har jag sprungit runt och varit överlycklig för det. Nu sitter studenthooden på och jag har vägt min väska till kroatien (än så länge bara 5 kilo). Underbart! :-D
.
Prova lyssna på
Hurricane - Vincent
Danza Kuduro - Don Omar, Lucenzo
Coconut Tree - Mohombi, Nicole Scherzinger
så kommer ni vara lika speedade ;)
kunde inte låta bli att prova studentmössan till, liten sneak peak ;)



Hope

Hoppet håller oss levande. Sitter och taggar sommar med lillasyster, åh vad vi längtar ♥

Packa

Sitter just nu och försöker göra någon slags packlista till Kroatien. Vi åker på Torsdag, alltså bara 6 dagar kvar! :-)
Vi får bara ha 10kg med oss och jag är ju värsta packaren någonsin. Jag kan inte packa bra! Jag sitter och glor på kläderna, tar ett linne och tänker ja men det här blir ju bra. Sen får jag syn på ett till jag vill ha med. Och ett till, och ett till. Sen kan jag inte välja så jag slänger ner alla! Så är det med ALLT, jag kan inte prioritera haha. Sjukt dålig.
Därför tänkte jag börja (i tid) med att skriva en lista med allt jag kommer på, sen ta bort dag för dag när jag kommer till lite insikt. Asbra, nu kan det ju inte bli fel :-)

Riktigt fredagsmys

Skoja ;) klart det kan bli bättre! allt blir bättre med GLASS! :-)

...

i min goa mjuka godluktande nya studentiströja kan inte bli bättre eller?

Student 2011

Idag vaknar jag runt 08.00 av att pappa kommer in och frågar när jag ska gå upp (hade ställt klockan på 07.10 och hade tänkt åka 08.00)...jag börjar alltså skolan 08.40.
Och tänker ni? Bara det att det tar ungefär en halvtimme att åka bil om man åker lagligt. Så imorse var jag jättestressad och ganska så olaglig. Ja ja, fick iallafall studenttröjorna idag.
Student 2011, så jävla härligt! :-D Inte långt kvar nu!

RSS 2.0