sjuk

Mår ni bra? Det gör inte jag. Långt ifrån. Men när man är så dum att man är med på zumba fast man har ont i kropp&hals..ah jag vet inte. Fick vila en stund för jag fick så ont i magen, men sen körde jag på igen.
Jag har inte sovit en blund inatt, max 1 timme på sträcken skulle jag tippa på. Har knappt kunnat andas/svälja. Min hals är så uppsvullen att jag inte vet vad, det gör ont att vrida på huvudet. Så imorse 06.00 kikade jag ner i halsen med en ficklampa. Massa vita prickar på halsmandlarna som täcker större delen av luftvägen.
Igår sa jag till Malin att jag hoppades att jag skulle ha ont i halsen och få vara hemma idag bara för jag inte hade gjort energi läxan. Alltså, haha vadfan! :D Menade det inte påriktigt ju :(
Jag vet inte hur jag ska få ner nåt i magen, försöker dricka varm choklad nu men det går inte så bra. Spydde nästan när jag försökte, usch för att vara så tjock i halsen :( låter som en groda när jag pratar.
Jaja, klockan 13.00 ska jag befinna mig på vårdcentralen för att ta halsprov så får vi se what the heck is up. Antagligen halsfluss. Merde.
Ta hand om er, puss

zumba

Ska försöka cheer up med zumba, får dricka lite vatten och försöka le. Blir nog bättre när jag får träffa min syster med :)

just life

Pappa kom och frågade om jag skulle ha kvar min gamla stora Nalle Puh björn häromdagen när han städade. Jag svarade genom att bära honom till mitt rum och sätta han i sängen igen, precis som han gjorde för flera år sedan.
Så idag har jag legat under täcket med kläder på och nalle puh hårt omkramad. Med klump i halsen lyssnat på hjärtat och önskat att jag var barn igen.
Vad hände med mitt "jag tycker om söndagar" uttal. Söndagar suger.

Pain

Hemsk ont i halsen idag :( , ska trippa tillbaks till sängen igen och titta på någon bra film. Puss :)

lilla baby jag kan inte stanna kvar jag fuckar upp ditt organiserade liv

Hemma nu iallafall och Maskinen gör min kväll. Chillar sönder. Drar mig nog snart till sängen, lite chips&ostkrokar på det så är det en perfekt lördag. puss


Saturday

Vaknade upp runt 8.00 efter en asbra kväll :) Det var en bra kväll med bra musik och bra dans och goda drinkar. Minus var kön för att komma in och vandringen hem i klackar. Men är jättenöjd efter en helbra fredag med brudarna! :-)

Runt 13.00 var vi uppe på stan för att möta matildas mami och luncha. Vi valde faktiskt bort bakismaten nummer 1 den här gången för lite bättre käk.



Efter en sväng på stan åkte tjejerna hem och jag mötte upp Martina. Vi hyrde I rymden finns inga känslor. Så bra film, åh vad jag gillade den :D


Nu kör vi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FREDAGSPUSS PÅ ALLA :D

fezt

Utgång i Örebro med mina favvo bästa barndomskompisar :D Riktigt pepp! Hörs imorgon skulle jag gissa på ;)

tjena tja

Okej det kommer typ ta 10 år att smälta all lasagne jag nyss åt. Har ont i magen :( Lätt värt, mammas lasagne är så gooooo :D
Ska se om jag ska ta en liten prommis med hunden strax, sen ska jag hinna med att crosstraina och duscha och packa och waka waka.
Har inte tid att blogga nu fan, varför skriver jag ens det här? haha
igår låg internet nere, därför det var litte tomt. Idag har jag fullt upp, försöker slänga in något bra sen :)

School

Kul att det är så light att jag inte har några ansiktsdrag haha. Jaja, nu väntar skolan, OCH jag får ta nya bilen! Yes yes yes yes :D

tounge

Bet mig jättehårt i tungan idag med KINDTÄNDERNA :( När jag skulle fixa maten i munnen, ah tugga då haha, så bara bet jag. Fucktard vad ont.
hahaha jag dör. Okej det borde inte vara tillåtet att blogga när man är trött. Och så värsta hörlurarna någonsin hahaha
Ne, det är dags för att sova litte nu :-) puss

regular kväll hemma hos Andersson's

Mamma kikar till på min dator 22.00 och ser att malin är inne på fb chatten. Hon säger åt mig att säga åt Malin att gå ut dirr, hon ska vara ute från datorn 21.30 egentligen för hon måste sova haha ;) Mamma stänger av internet om hon inte skärper sig, men det är lite okul när det drabbar mig.

Jag: gå ur
mamma säger att jag får gå ur annars
hahahahaha
Malin: meh
Jag: sucks to be you ;)
Malin: FYFAN
Jag: byyyye
Hahaha det är så jävla kul. Fast jag tycker synd om henne ibland, men oftast inte ;)

you say things like you don't give a fuck

Eftersom jag är överpepp på att gå ut i helgen, typ springer omkring hemma och ler, så tänkte jag fixa ihop någon cool sminkning. Brukar inte anstränga mig så mycket, mest svart sotat, men är lite sugen på färg :)
Osäker på röd men, bara slänga dit vilken färg som helst ju. Fast måste finjustera lite. Lite smalare färg-rand och samtidigt runda svarta skuggan på mitten och neråt och låta randen följa kanske. Inget sminkpro men har fantasi :D Måste välja kläder med, haha gud. Jag är sjuk i huvudet. Men jag har inte varit ute på drygt 2 månader, way to long ;)

i am dynamite

Lite gladare, lite bättre humör. Börjar må bra igen! :D Har lite att se fram emot nu.
Ska klippa mig på fredag (äntligeeeeen! mitt hår är typ dött) sen åka in för att gå lite på stan, ska höra om martina vill gå med mig? :) Så är det marknad med, marknadsnougat är en självklarhet :D Sen blir det eventuellt utgång med Jossan, Matilda och en till gammal klassis, Frida. Så nu är humöret fixat för veckan :D
så taggad på världens bästa midsommar 2010 :)

JFR.SE

Åh åh åh, efter all olycklighet hit&dit så har jag funnit min lycka igen haha :D Så sjukt fina smycken på JFR! Skulle vilja ha så mycket, bestämde mig tillslut dock. Det blev ett av earcuffsen. Jag tror dom har en ljus framtid i vår alltså ;)

Glad jävla måndag

Jävla skit damp. Jag är så off track just nu! Känner mig helt energilös och hopplös och allt. Måste fan ta djupa andetag hela tiden för att inte få värsta raseriutbrotten, det är sinnes.
Mamma kom in i badrummet när jag tog bort sminket, så sa hon att om jag inte ville skjutsa in malin till örebro på fredag så behövde jag inte. Med det har varit så mycket tjat om det att jag har planerat allt,

Mamma: Du, på fredag så behöver inte du hämta Malin om du inte vill. Jag kan erbjuda henne att följa med mig på torsdag istället om du vill åka hem direkt efter skolan på fredag.
Jag: jaha!? jag har ju planerat för det! (bitchig)
Mamma: jaha!? men jag måste ha bilen på fredagen! (lite småirriterad)
Jag: JAHA men TA BILEN DÅ! DU MÅSTE INTE FÅ SÅ JÄVLA DAMP HELA TIDEN
Så vägrade jag berätta vad jag hade tänkt göra på fredagen. Haha alltså serioulsly? Inte likt mig.
Nej jag ska gå och lägga mig framför tvn med en klubba.

iara

Umgåtts med ma chére copain Iara idag. Känt varandra i 10år i sommar om jag minns rätt, så upplevt en hel del tillsammans :D Vi har spelat kort, vilket är kind of våran specialitet. Så har jag fått julklapp med, tack igen för den :) Får försöka hålla fingrarna borta från godiset, som var med i julklappen, i veckan bara ;)
Otherwise..dopet var jättefint igår! :) Kul att träffa släkten igen och asgott fika och blablabla. Gud jag är så trött :( Ska slänga mig i sängen och försöka hitta livsgnistan igen så jag är taggad på Zumba och en ny vecka.
Får se om jag visar lite dopbilder sen.

Dop

Ska iväg på dop, måste kila :D puss!

bästa



Sitter hemma hos bästa goaste jossan :D Efter skolan drog jag&tränade, jag körde så jävla hårt i 60minuter haha. Efter välbehövlig dusch hämtade jag jossan som Precis slutat (lite olika schema). Vi har strechat lite och ätit apelsin&morot. Funderar lite på vad vi ska käka :)
...
hehehe jossans bror kom in i rummet ;) Synd att han är min BFs lillebror & 95a bara. Förlåt jossan haha, hon blir skitförbannad när jag säger så :D

Lateron ska vi iallafall träffa matildisen :) Catch up some time, käka popcorn och glo på tv :D
Puss

hard

41 minuter, 9.1km och 340kalorier mer fit haha ;) Känslan efter träning slår mycket, dock inte mat. Jättehungrig nu, tjing :D
Efter crosstrainern, swetti eller vad? ( nyduschad & fräsh nu iaf :D )

time to cross

Jag skulle vilja tacka gud, min kemilärare och ödet för att kemiprovet kändes helt okej. Så skönt att ha det gjort, ingenting att bry sig om i skolan. Nu kan jag bara slappa..eller? ;) Ska köra lite crosstrainer snart, seeen ska jag slänga mig i sängen.
Fredag imorgon, åååååh, fridaylover är jag. Lite svenska, lite fysiklabb, lite träning, mycket Jossan&Matildagos :D

Blond times

Liten återblick innan jag kryper ner i sängen. När mitt hår var sådär blondt älskade jag det! :D Saknar det lite, men jag kommer se ut sådär igen. Det vet jag ;)

det blir så ibland, jag vet

Kom hem 15.00 idag helt slut. Har inte rört kemiböckerna. Förstår inte matten, gjorde ingenting på mattelektionen. Har träningsvärk. Är godissugen. Är trött. Fan, måste ta en apelsin och kolla kemin.
Maskinen - kärlek vid sista ögonkastet ♥

just hanging around

Go lust att använda både mina nya margarita glas och mina nya örhängen, har dock inte så mycket tid i helgen. Fan. Lika bra det kanske, sparar både pengar och välmående ;)

kärlek vid sista ögonkastet



scared to death

Blev nyss liiiiiiivrädd haha! Tog av mig hörlurarna för att försöka ta en bild på min fina inbakade fläta som jag ska sova i för att få fint hår (pretty kassa bilder, skyller på att jag blev rädd) när jag hörde någon viska. Satt verkligen helt förstelnad med ögonen uppspärrade utan att andas. Livrädd! Sen förstod jag att det var min lillebror som är ganska bra på att prata i sömnen haha ;) men viska?

Lashes

Sandra & jag körde första real träningen på gymmet idag. Kommer få fet träningsvärk imorgon haha :D
Vg på fysikprovet, jättenöjd. Sen har jag kämpat på med kemin hemma. Jag verkligen hatar kemi, jag fattar inte. Fattar inte. Blev nästan deprimerad och bröt mina nyttiga vanor, men då fick jag lite stöd från becca. Så allt ordnade sig :) Känner att jag är bortskämd med sovmornar den här veckan, får sova extra imorgon med. Behövs ;)
Fixat tid för nagelförlängning&fransk manikyr idag iallafall, så jag blir lite fin till balen och studenten :D
Gud, jag längtar så! Det kommer vara pain att avsluta alla kurser, men fan så värt. Ett halvår kvar, sen är det slut på skiten :D
Nu ska jag mysa ner mig i sängen och titta på tv, är ganska värd det. Puss y'all
lösögonfransarna från Thailand

puh

Kul att man knappt är hemma känns det som. Zumban igår var sjukt jobbig, men rolig. Lite svårt att få ihop stegen på det, men så fort man kommer in i det så fixar det sig nog :)
Idag var det sövmörgon. Faaaaaan, nu kom jag på vad jag glömde! Glömde för fan att boka manikyr. Skit, jaja får fixa det någon annan dag :D Jossan var i skolan idag, hur brun som helst! Kul att gå bredvid henne i korridoren haha.
Hon var iallafall jättegullig och hade köpt lösögonfransar till mig! :D 10 spänn styck i Thailand liksom. INGENTING!
Efter skolan så åkte jag och Sandra och skaffade gymcard. Vi tränade lite med, hon visade mig hur alla maskiner funkar, jag som är lite efter på det stadiet ;)
Så nu är vi igång påriktigt, känns jätteskönt :)
Nu måste jag springa ner och börja plugga kemi, prov på torsdag, så kul. Tar en apelsin med, jag som har noja på apelsiner :D
xx

Kalas & Zumba

Hej :D

Idag ska jag på 2års kalas till min kusin Malte & hans 3 syskon :) Kul att träffa dom igen, var ett tag sen.
Skit att det kommer finnas massa fika där, bara gott på lördagar höll inte den här veckan. Men vad fan :D
Efter det så åker mamma jag & martina in till Örebro där vi ska köra Zumba (får se om sandra hänger på :)), så får hoppas att det blir riktigt hårt.

Nu ska jag springa & käka. Puss


Middag

Mmmm, mamma håller på att göra grekiska biffar med fetaost. Seriously, finns det godare? :D Fast det slår ändå inte första platsen Lasagne. Är som katten Gustav när det kommer lasagne ;)

Let's Dance

Ja, jag sitter hemma i soffan med en skål popcorn/chips och kikar på let's dance på fredagar. I år är det faktiskt extra bra par :D Fast egentligen tittar jag bara för min bebish tobias skull. Skulle verkligen kunna gifta mig med honom fo sho.

Här är min favvosar :)


look out weekend

Åh, äntligen heeeelg! :) Tittade på Draktränaren på svenskan och hade fysik B prov (kul, fast det gick nog helt ok iaf) sen slutade jag. Skönt.
Nu ska jag ta ut gosen på promenad. Drömde att hon tappade svansen inatt :( haha sjukt, men det var jättesynd om henne. Hon fastnade med svansen i soffan, sen var den bara av. Hon hade ingen balans alls!
Tur att hon hade den kvar när jag vaknade iallafall haha ;)

Later

SJP New York City

Absoluta favoritparfymen :D Sarah Jessica Parkers NYC. Luktar så sjukt gott!


kärlek

Matilda, en av mina två absolut love-isar är äntligen hemma efter 3månader på teneriffa :D Nu väntar vi bara på Jossan som har smitit till Thailand i 2veckor, dock har vi inte träffats på nästan 4. Kom hem nu så vi kan röja lite! haha :D



Jag, tilda & jossan

winterland





21.50

Nytränad & duschad. Känns som att det är på tiden att ta tag i tränandet nu. Jag och mamma ska börja på zumba:D så har vi crosstrainer hemma och en väg ;) Så egentligen är det bara börja ut och gå och stå på crosstrainern. Får se om jag och Sandra hittar på något med, så nu är det bara att köra!

Håller på att flytta över lite projektbilder osv till mitt usb, för vi ska jobba med det i skolan imorgon.
Ett tag sen jag tittade på bilderna (har varit lite lat även där haha). Titta vad söta mina tussar var :D

              


spets



Fick sova lite längre idag då vi börjar lite efter 10 :D Även fast jag varnade malin tydligt! för att spela musik på morgonen igår pga min sovmorgon idag, så vaknade jag likt förbannat av dunkande i väggen. Det är så himla jobbigt att vakna när man inte behöver, speciellt jag som går upp så tidigt!

Har iallafall hunnit med en hel del fysik idag, så det känns skönt. Tänkt att prova mammas crosstrainer om jag får lite tid över idag :D Men nu ska jag väl gå och glo lite till På fysiken............................

feeling fly



Första skoldagen, på sista halvåret innan studenten, är avklarad! :D Helt ok schema ochsådär. Lite skönt att få en fungerande vardag igen, inte sova hela dagarna och vara uppe hela nätterna.

Lite musik nu innan det är dags att ta tag i fysikpuggandet. Stor suck. Men vad fan, försöker intala mig att ha positiv inställning nu, det är ju så lite kvar i skolan. Även fast det är hårt ;)
Fick iallafall lax när jag kom hem så är mätt&glad. Puss so long


såhär är vi på måndagar



Brown

              

3dje gången gillt. Nu är jag skitnöjd :D



Indestructible

Martina väckte mig idag (ur min underbara trollkarlsdröm) för pluggtime. Tog ett tag innan jag kom upp ur sängen, det är så jäkla kallt i mitt rum på morgonen att man bara vill ligga kvar under varma duntäcket :D
Så idag har jag pluggat. Lite iallafall, Martina insisterade på pluggpaus hela tiden haha, så har hunnit med en hel del annat jobbigt. Städat & dansat som en galning på Dance Central bla ;)

Är så himla slut, jag och Malin sitter och skrattar åt allt. Ska snart käka kvällsmat :)


Tyler Ward & Robyn

Lite skön musik på kvällen :)




Lace Dress



Snygg i håret check
Snyggt sminkat check
Snygg bränna check
Riktigt bombfräsh haha ;) Klänningen är fin iallafall! Perfekt på sommaren med bruna ben :D

entertainment

Nyss käkat så ska bara smälta pannkakorna lite, sen ska vi spela Dance Central. Perfekt när det är dåligt väder ute! Rihanna - Pon de Replay är min favvo dans just nu haha ;) Jag tycker det är skitkul, men skulle vilja ha zumba spelet med!


Igår fick jag mitt paket från Nelly med, visar lite senare :D

Shopping


Gick som sagt lite på stan igår innan bion. Köpte då min finaste väst från Vero Moda, lite småsaker och hårfärg. Hoppas det blir fin färg nu :)


The voyage of the dawn treader

                             

Vi såg alltså Narnia 3 i 3D idag. Filip, jag, Martina & Jonatan. Har aldrig sett en 3D film på bio förut, bara På typ Kosmonova, Naturhistoriska, Liseberg osv. Filmen var jättebra. Det tyckte alla ungar med som satt och utbrast: -Åååh. - Woow. - Jag tycker 3D är bäst! haha :D Nej men ge mig en drake och prins Caspian så är jag nöjd :D Slutet var dock sorgligt, fan, det blir så med alla filmer ju! Nu ska inte Narnia barnen få återvända till Narnia längre. Harry Potter slutar på Hogwarts och blir vuxen. Frodo har förstört ringen, peace out liksom.
Det är inte kul när nåt slutar, man får ju ångest. Jaja, filmen var bra iaf! :)

                     
                   Filip är such a mini Bingo Rimér haha ;)

Är helt slut nu! Visar mina inköp som jag gjorde på stan idag, imorgon! Sweet Dreams :)


Örebro

Nu bär det av in till Örebro med Filip. Vi ska möta upp Martina och gå på stan en stund innan vi ska se Narnia 3 3D på bio :D Ha en bra dag!


Frukost

Godmorgon :D

Idag är jag uppe med tuppen, tro mig. Annars vaknar jag runt 13 på dagen. Jag har alltid sovit länge, det spelar ingen roll om jag somnar 23 eller 03 egentligen. Men nu har jag så jäkla svårt att sova. Jag är trött direkt när jag lägger mig, men sen börjar huvudet mala. Jag verkar ju vara totalt iq befriad på dagarna, om jag bara ligger och tänker på nätterna?
Så nu har jag börjat med att ha tvn på på lägsta ljudet, eller lampan tänd ( man brukar ju bli extra trött då ) men nej, jag vet inte varför jag inte kan sova. Skitjobbigt!
Hoppas det hjälper idag, om jag pallrar mig upp 09.00 så måste jag väl vara trött ikväll ;)

Frukosttime nu!


hairchange



Jag har i princip varit blond sen jag föddes, naturligt blond. Men när jag blev äldre ville jag vara ännu blondare, så jag har blekt mitt hår i några år nu. Skitnöjd med färgen jag åstakommit senaste tiden. Men jag tröttnade på att ha utväxt och att det skiftade i gult ibland, så jag bestämde mig lite spontant för, ja men lite mörkare bara.
Tyvärr blev mitt tänkta "askblonda" hår grått, så då var det bara slänga i brun färg. Typ ljusbrun, fast det finns kvar lite gråa skiftningar, så innan skolan ska jag ha i lite mer färg :D

Svårt att vänja sig bara haha. Så fort man får syn på en brun slinga så reagerar man.

Pappa hade dock jävligt svårt att vänja sig (kanske för han är gammal och senil). Han kommer in i vardagsrummet tittar sig omkring, ser mig.

Pappa: - ÅH! herregud vad rädd jag blev!
Jag: ?
Pappa: jag visste inte vem det var som satt i soffan!
Jag: alltså...haha

10 min senare.

Pappa går förbi vardagsrummet ser mig i soffan.

Pappa: *drar efter andan* asså jag blir så himla rädd. Jag känner inte igen dig! Jag undrade vem fan det var som satt i soffan.
Jag: du är ju dum i huvet haha.


here we go

Hej fina gamla blogg,

efter otroligt mycket släng hit och dit & bloggpauser 2010 så hamnar jag, 2011, här. Gjort nya bloggar, nya designer. Men när jag har flängt mellan bloggarna så har jag förstått att det är henny madeleine gunilla som är mitt sanna jag ;) Här har jag alla minnen med!
Min dator krashade totalt i december och jag förlorade ALLT som jag hade på den. Bilder/arbeten/musik/Konversationer från 2008 d.v.s hela mitt liv. Så här kan jag minnas och förhoppningsvis skapa lite nya minnen. Jävligt tråkigt att jag inte kan blicka tillbaka med bilder osv :( Men here we go iaf :)


RSS 2.0