lovekiller

Imorse kom Figaro intassandes på rummet, kloade lite i täcket och lade sig mun mot mun med mig. Vet inte hur jag skulle klara mig utan honom haha ♥


sisterhood


monki



min monkiskjorta. mums. militärgrön 350 swedish crowns.


hundred of miles yeah you cry like a baby


my man


trés trés charmant kille det där. Ibland tror jag nästan han är en man i en kattkropp, vi vet, som salem i tonårshäxan sabrina.
Han liksom bara älskar när jag pussar honom, han lyssnar alltid på mig när jag pratar med honom, han väntar på godkännande innan han hoppar upp i sängen och slänger sig ner bredvid mig, och så tittar han aldrig på någon annan tjej förutom mig. Jo och så vet han alltid när han har gjort fel och jag är arg, så då kommer han försiktigt krypandes upp i knät för att be om förlåtelse.
Jag menar, hallå? kan det vara mer obvious eller! Det är väl så alla killar är?


breathe out so i can breathe you in

 
vill ha min mage brun och fin och normal (bild 2?) inte ond och svullen (bild 1?) där man inte ser min mage? eller? ser lite ut som jag är gravid ser jag nu haha. great

Sängen hela dagen, god, jag är så stolt över mig själv. Nej men jag är lite sjuk, magen verkar inte vilja co-operate så att säga. Viker mig dubbel av smärta då och då. Gud vet vad det är, ont som satan gör det iallafall :( What doesn't kill you makes you stronger är ren jävla bullshit. Jag är fan lika rädd för att ha ont i magen som när jag var 13. Så jag försöker ligga stilla i sängen, andas lätt och koncentrera mig på Veronica Mars. Det har hjälpt mig genom den här dagen.
Back till tvn och sängen är det som gäller nu, njut om ni mår bra. puss


my chick lady


pussgurka

Idag skrattade jag nästan så jag grät åt malin när jag hade pizza+pizzasallad i munnen. Det resulterade att lite sallad åkte upp i strupen mellan näsan och gommen. Jag flyger upp, hostar, får kväljningar, kräks nästan på golvet. Malin skriker HON SPYYYYYYYR! Jag kutar in till toaletten men på toalocket står martinas smink&borttagningar&salvor&rakhyvlar och grejer så jag inser att jag kommer spy på golvet. Men i det ögonblicket får jag pizzasalladen i rätt strupe. Martina asgarvar. Jag har ögonen fulla med tårar. Malin asgarvar. Jag kommer aldrig mer kunna äta pizza.


parachute



I don't tell anyone about the way you hold my hand I don't tell anyone about the things that we have planned
I won't tell anybody Won't tell anybody They want to push me down


toodles


off to vingåker


RSS 2.0