Thailand

18 Januari drar jag och josefine till Thai!!! Längtar ju ihjääääl! Fyfan vad lägligt, vi ska ha så jäkla kul :D
Ska se om det är möjligt att förlänga min resa med någon vecka. Jag älskar solen och har inte riktigt något viktigt att komma hem till, så skulle kännas skönt att få tänka på annat ett längre tag. Så blir väl 17dagar + någon vecka om jag får som jag vill! :) Jossan stannar till 12 mars hon så varandra har vi allt!
Nedräkningen hålls på för fullt och snart är det dags!
 
 

Nya naglar

Igår åkte jag med malin och fixade naglarna. Hon fick det i födelsedagspresent av mig och martina, så när jag ändå bokade passade jag på att boka 2 tider så jag också kunde få mig ett par :) Får se hur det går att jobba med pluttisarna på dagis när man har så långa bara! Får nog fila ner dom aningen :)
 

i'm so high right now

Matte, Babbe/en, Madden, Maa, Ludde(?!), Fjöken är mina vanligaste namn på jobbet :-) Jag älskar verkligen mina barn på förskolan, och ändå har jag så svårt för vad jag ska plugga? Visst är det konstigt! Jag tror jag känner att jag vill upptäcka lite, jobba, lära mig, leva innan jag börjar på allvar. Förskollärare kanske är ett alternativ, i don't know. Livet tar en väl någonstans, får se vart! :) 
 

RSS 2.0