Tuff dag

Vissa dagar känner jag mig stark och säker, men många dagar svag och osäker. Som jag var minst i världen. Klumpen i halsen växer och gråten ligger och trycker. Det är hela tiden sekunder ifrån att allt brister. Sekunder ifrån att den fejkfasad jag satt upp ramlar ner och jag inte orkar mer. Det är svårt, svårt att förstå varandra ibland, svårt att sakna, svårt att veta vad man ska göra, svårt att fatta beslut & veta hur allt kommer bli. Livet är tufft ibland och det är svårt.


outgoing

En kväll med min bästa Jossan! Vi ska ut och äta, hem till min syster och förfesta, sen ut på krogen. Kan inte annat än bli en kanonkväll! :-)

Friday i'm in love

Min lilla grisaknoe var så glad för vårvädret, jag med! Gud vad häääärligt :-)

BigBrother

Vad...fan....gör...hannah? NEJ MEN HANNAH fick bara för sig att börja "strecha" i soffan och visa skrevet rakt i joes ansikte direkt när han kom in i huset för han var en sexig riktig man enligt henne. Men jag vet inte, kanske funkar bättre än tjena kexet?

Body

Jag och pappa sitter framför tvn och upp dyker Ebba Jungmark. Hennes kropp påminde mig på nåt sätt om dom där vita droid robotarna i Star Wars. Galen kropp. Jag tycker det ser sjukligt ut, tycker verkligen inte det är fint någonstans att se ut så! Anna chicherova var om inte ännu smalare!
Riktigt snygg kropp hade däremot Jelena Isinbajeva :) Där är det en fräsch musklig kropp!
Sen vet jag att det är olika grenar och att dom "ska se ut så" när dom hoppar höjdhopp. Men snyggt är det inte!

Canon Ixus 230hs

Skaffat en liten bra fräsh kamera nu tills jag ska åka i mars! Ni kommer antagligen få se bilder från den innan! Kanonkamera iallafall! :-)

Carrotcake

Igår catchade jag upp lite tid med min kära väään. Vi gick på stan i solen med uppknäppta jackor och solglasögon, så härlig vårdag! :) Fick tag på ett jättefint linne och en kavaj, lite inspirerad av våren. Vi fikade en sväng innan jag skjutsade hem Jossan och åkte vidare till Arboga för filmkik! 9orna på Malin skola har gjort 2 filmer/klass som föräldrar och anhöriga fick komma och titta på! Så kul att se alla filmer! :) Det var en kanondag igår!
Shopping & fika med Jossan igår ♥

Cupcakes

Tog mig an att baka cupcakes idag när jag var ledig och hade tid! :) Det blev så otroligt gott! Sitter och är dööööödsmätt alltså haha. Kvällsmat slinker nog inte ner idag!!

Underbart

Vaknade upp 9 idag och gick ut på 1h promenad. Så skönt! :D Efter käkade jag lite frulle sen åkte jag till jobbet. Jobbade 1-4 en snabbis och sen back home. Skön solig vårdag. Nu sitter jag och väntar på det bästa tvprogrammet någonsin! BigBrother hahaha.

Iphone/Happiness (in a bad mood? no more!)

T.Felton R.Grint

freshness


Let's go swimming

Jag ska hämta upp Fille och Martina så ska vi åka och bada! Älskar vädret!

They tell me i'm a bad boy

Flätade ena min sida och stramade åt på andra, sen snodde jag ihop det till en knut :-)
Nu är det off till min syster i Örebro! Vi ska ha en systerkväll då hennes pojkvän är iväg på spelkväll hos sina kompisar! Så ha en bra lördagskväll allihop för det ska jag! :-)

Jag kan sitta själv i parken tills solen har ändrat färgen i mitt hår

Nyduschad, mjuk&go! Klämma är nog det bästa man kan sätta upp håret med när man vill ha det snyggt när man släpper ut det igen! :) Har man fläta blir håret helt vågigt, tofs får man märke av och nålar är inte skönt. Så kör på klämma jag!
Nu äre käk, mammas goda lax! :-D
image description

Boo

Här är en som jag saknar arslet av mig efter! Thailand 1 månad sen hem till hemskheter, snart ska jag träffa min boo och krama om henne ordentligt! ♥

HELLO WORLD

Önskade mig en solig morgon, men varför göra det när sveriges väder suger? Iallafall så har jag suttit och skrivit ner nu under morgonen vad jag ska ha med mig när jag åker, vad som behöver inhandlas och sådär :-) Är så jävla dålig på att packa, då allt brukar sluta med att jag behöver allt som jag äger och har med mig ifall att.., så jag börjar i tid den här gången :) Nu ska jag hoppa in i duschen och fräsha till mig :-)

I've got the sun in my pocket

Imorse följde jag med mammisen in till stan och handlade lite. Fixade tandkräm, plåster och duschcreme till resan :-) Börjar att handla lite småsaker nu så jag inte behöver fixa allt sen! Det var så kallt ute så vi tog en 20 minutare i solariet innan vi åkte hem med, så skönt! Är helt fräknig nu :-D

Breakfast at 8.30


YUM

MIN TVKVÄLL: halv 8 hos mig, grimm, biggest loser/the house bunny & lite kinder maxi ;)

SNÖ

Dom här fina fick jag med mig hem från båten i måndags! Örhängen från SNÖ och ett par solglasögon :-)

Travel

Känner att det blir mycket igår och "den dagen" just nu, men har ju hoppat några dagar så :)
Tog min andra rabiesspruta igår och den gjorde så ont! Har ont i armen idag, jävla skit haha. Eftersom jag inte kunde köra bil själv för foten som förövrigt är mycket bättre och som jag kan gå på försiktigt, så skjutsade mamma mig. Så vi åkte till mariberg och strosade där lite. Hittade massa bra inför min resa i mars/april :D

Kryssningsbilder

Påväg :)
Det var medelhavstema, hur gott som helst :)
Efter middagen och några glas vin gick vi till taxfreen och handlade lite.
Taxfreen läkte min fot kan jag säga ;-)
Tillbaka i Stockholm!
Trevligt att komma bort med mamma & syster för en dag :-) ♥

HONEY


Kryssning

Just nu sitter mamma, martina & jag på båten mot Åland för en cosy kryssning :-) Lite problem i bussen och rulltrappan för mig bara haha ;-) men nu ska vi njuta! Puss


Out

Men om man bortser från min fot så var kvällen igår kanon :-) Jag hade så kul med min sandraboo! Och nick, du har påriktigt nåt fel hahaha. Så jävla störd!

Yesterdays fun

AAAAAAj jag har så ont i foten att jag bara vill storböla! :( Jag har stukat den så jävla illa! Kan inte gå/vrida/vicka på den, kan på min höjd vicka på tårna! Det gör bara så jävla ont! :( Jag som ska på kryssning imorgon med mamma och martina med! Åh, rätt lägligt! :(

PARTY MODE: ON

Nu ska jag ta mig in till Sandra för Utgång! Kommer snart boo :D

Oldies

Mamma har hittat massa gamla kort..can't find words! Det är så kul med gammalt haha :D
Såhär snygg är jag på nästan varenda gammalt kort vi har från när jag är liten, förstår inte? jag? Det kallas fotogenisk :)
Ung pappa :)
Storasyster Martina
Lillebror Filip och Lillasyster Malin

Biggest loser

Kom hem 7! från jobbet idag. Fick jobba till 6, uh höll på att dö! Men nu sitter jag och myser med apelsin framför Biggest :-) Slejman, jag har röd filt bara för dig boo! (okej och för jag inte mår bra av sprutäcklena)

Yesterdays

Jag fick ta 3 sprutor igår. Första rabies, första hepatit B och polio. 3 sprutor på samma gång är ganska mycket. Fick en i vänster arm och två i höger och som sagt gillar jag inte nålar, så även fast man inte spänner sig med mening, gör kroppen det automatiskt. Så när sprutorna var klara så säger sköterskan: du kan ju sitta en liten stund! Då släpper all nervositet och jag känner att allt börjar snurra framför mig och öronen slår ifrån så jag säger i panik: jag blev ganska snurrig nu!!!! Så hon lägger mig snabbt ner och hissar upp benen och vickar på mina fötter hahaha. Jag hade lätt svimmat annars! Blev så mycket, usch :D
Ska iallafall tillbaka om en vecka för andra rabies och om en månad för sista rabies och andra hepatit. Så har jag en till hepatit om ett halvår. Det här går på över 4000! Helt galet, men hellre det än dö i rabies haha.
Uuuuh ömma armar och nackont/huvudvärk hela dagen. Stackars my arms, överlever kanske!

På jobbet!

Degar just nu på min rast i skönaste soffan på jobbet, sen ska jag ta itu med disken och jobba stängning! Lagom kul med två värkande armar(kunde inte komma in på blogg igår, men det visar lite idag istället :-)) men med helgen som väntar så känns det ändå helt okej! Nu ska jag vila lite till, puss

Iskall soluppgång imorse


RSS 2.0